Altrodent välkomnar nu med glädje nya kunder efter en framgångsrik betaperiod

Efter en framgångsrik betatestperiod med sju tandkliniker, där responsen varit positiv, är det med glädje Altrodent öppnar sina dörrar för nya kunder inom Praktikertjänst.

Altrodent startade 2023 och har sedan dess tillsammans med sju tandkliniker genomfört en betaperiod för att förbättra verksamheten. 
 
– Vi är oerhört tacksamma för det positiva gensvaret och det värdefulla samarbetet med tandläkare under denna period. Dessa erfarenheter har varit avgörande för att finjustera våra produkter och möta tandläkares behov på bästa sätt. Till exempel har vi fokuserat på att förbättra färgåtergivningen på tänderna efter synpunkter, betonar Tommy Borg, VD på Altrodent, och fortsätter.   

– För oss på Altrodent är det av yttersta vikt att erbjuda högkvalitativa produkter och vara lyhörda för våra kunders olika synpunkter och behov nu och i framtiden.   

För tandläkare som använder sig av Altrodents tjänster kommer möjlighet till kompetensutveckling finnas, både fysiskt och digitalt, tillsammans med Straumann och 3Shape. Tidigare i april anordnade Altrodent en masterutbildning inom 3D-scanning i Köpenhamn för klinikerna som deltog i betatestningen. 

-För att kunna utföra ett tandtekniskt arbete korrekt är det viktigt att tandläkaren givits rätt förutsättningar. Både att de fått information hur man använder sin scanner på bästa sätt, men också ges återkommande möjlighet att utvecklas inom området och även tillfälle att nätverka med andra tandläkare för ytterligare kunskapsutbyte, säger Tommy Borg.  

Se filmen för att ta del av utbildningsdagen.